Kwaliteit

Goed Advies

Z

Meer dan 25 jaar ervaring

Aluminium lasapparaat

Wilt u voor het lassen van aluminium een gepast lasapparaat kopen? Dan adviseren wij u om voor een TIG lasapparaat te gaan. TIG lasapparaten zijn namelijk bij uitstek geschikt voor het lassen van dit type materiaal. Vanzelfsprekend haalt u dit apparaat bij de specialist. Wij bij LST Lastechniek hebben meer dan 25 jaar ervaring binnen het vak. Hierdoor kunnen wij u een deskundig en passend advies bieden op het gebied van lasapparatuur en bijpassende lasmaterialen en lasbenodigdheden.

Aluminium last u perfect met een lasapparaat van TIG

Wij geven u een passend advies over welk type lasapparaat u het beste kunt gebruiken voor uw bedrijf of organisatie. Gaat u aluminium lassen met een lasapparaat? Of zijn er andere doeleinden waar u het apparaat voor nodig heeft? Wij bieden een breed aanbod aan lasapparatuur. U kunt hierbij denken aan:

  • Lasaggregaten;
  • MIG / MAG lasapparatuur;
  • Elektroden lasapparatuur;
  • Lastoortsen & lastangen.

Heeft u voor het lassen van aluminium een geschikt lasapparaat? Maar wilt u deze een goede onderhoudsbeurt geven en weet u niet zo goed hoe? Dan laat u dit ook door de specialist uitvoeren.  Onze monteurs helpen u met keuringen en kalibratie, reparatie van kapotte lasapparatuur en de periodieke onderhoudsbeurten.

Neem contact op om een afspraak te plannen

Wilt u een afspraak plannen voor het nodige onderhoud? Of heeft u vragen over onze lasapparaten? U stelt uw vragen door te bellen naar 0344 626353 of te mailen naar info@lstlastechniek.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00