Kwaliteit

Goed Advies

Z

Meer dan 25 jaar ervaring

Binzel lastoorts

LST Lastechniek is een groothandel waar u uitstekend terecht kunt voor de aanschaf van een Binzel lastoorts. Onze organisatie is al ruim 25 jaar actief in de lastechniek en inmiddels kunnen wij onszelf met recht een specialist in lasapparatuur noemen. Door onze kennis van zaken en jarenlange ervaring is onze service zeer goed. Wij geven onze klanten altijd een eerlijk advies over het meest geschikte lasgereedschap. Verder helpt onze technische dienst u graag met de reparatie van defecte lasmachines, periodieke onderhoudsbeurten en keuringen.

Haal kwaliteit in huis met een Binzel lastoorts

In ons ruime aanbod van lasapparatuur, lasmateriaal en lasbenodigdheden vindt u onder meer een lastoorts van het toonaangevende merk Binzel. Deze fabrikant van lastoortsen is een begrip in de wereld van de lastechniek. Met een lastoorts van Binzel weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Binzel is echter niet het enige topmerk in het assortiment van LST Lastechniek. Wij zijn ook een officiële dealer van Ceweld en Lincoln Electric. Omdat wij altijd voldoende gereedschap op voorraad hebben, wordt uw bestelling altijd in korte tijd bezorgd.

Lasmateriaal huren

Naast de aanschaf van een Binzel lastoorts kunt u ook bij LST Lastechniek terecht voor het huren van lasmateriaal. Als u interesse heeft in onze producten of diensten, kunt u telefonisch contact opnemen via 0344-626353 of langskomen in de winkel. Deze is gelegen aan de Pompstraat 1 in Waardenburg.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00