Kwaliteit

Goed Advies

Z

Meer dan 25 jaar ervaring

Binzel MIG-toorts

Heeft u een Binzel MIG-toorts nodig voor elektrisch booglassen? Dan is LST Lastechniek de groothandel waar u moet zijn. Wij zijn al 25 jaar actief in de lastechnische sector en wij hebben ons onder meer gespecialiseerd in MIG-lasmachines. Onze deskundige medewerkers kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden van deze apparaten zijn. Daarnaast adviseren zij u graag over het meest geschikte lasgereedschap voor uw laswerk. Dat is onderdeel van de goede service van LST Lastechniek. Voor het bestellen van een MIG-toorts van het merk Binzel komt u naar onze winkel of neemt u telefonisch contact met ons op.

Binzel MIG-toorts: voor een goede laskwaliteit

Binzel is een gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige lastoortsen. Met een Binzel MIG-toorts weet u zeker dat de laskwaliteit goed is. MIG-lassen is door de snelheid en veelzijdigheid vandaag de dag de meest gebruikte lasmethode. Naast lasapparatuur voor MIG-lassen van Binzel vindt u in ons aanbod lasgereedschap in verschillende soorten en maten. LST Lastechniek is onder meer een Ceweld Selectdealer en Sterdistributeur van Lincoln Electric. Wij kunnen u zowel helpen bij de aanschaf van nieuwe als tweedehands apparaten.

Lasgereedschap huren

Als u slechts sporadisch iets moet lassen, heeft u bij ons ook de mogelijkheid om lasgereedschap te huren. Wilt u meer informatie over onze diensten of over de Binzel MIG-toorts? Bel dan naar 0344-626353 of kom naar onze winkel aan de Pompstraat 1 in Waardenburg.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00