Kwaliteit

Goed Advies

Z

Meer dan 25 jaar ervaring

Cea lasmachines

Als u op zoek bent naar CEA lasmachines, dan moet u bij LST Lastechniek zijn. Wij kunnen u altijd een snelle levertijd garanderen, want wij hebben een ruime voorraad van ons complete aanbod. Ook als u bij ons CEA lasmachines bestelt, heeft u uw bestelling in korte tijd in huis. Naast nieuwe lasapparaten heeft u bij LST Lastechniek ook de mogelijkheid om tweedehands apparaten aan te schaffen. Wij hebben een diversen en wisselende collectie van inruilapparatuur. Bovendien bent u voor de huur van lasgereedschap ook helemaal op de juiste plek bij ons.

Schaf CEA lasmachines aan bij een deskundige groothandel als LST Lastechniek

Voor lasmachines van de Italiaanse fabrikant CEA komt u naar LST Lastechniek. Wij zijn een deskundige groothandel met ruim 25 jaar ervaring in de lastechnische sector. Zodoende weten wij precies hoe we onze klanten zo goed als mogelijk van dienst kunnen zijn. Behalve lasmachines van CEA hebben wij ook lasgereedschap van verschillende andere topmerken in het assortiment. LST Lastechniek is onder andere een officiële Ceweld Selectdealer en Sterdistributeur van Lincoln Electric. Verder staan wij ook bekend om onze uitstekende service. Bij onze vakkundige medewerkers kunt u altijd terecht voor een betrouwbaar en eerlijk advies. Onze eigen reparatie- en onderhoudsdienst staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar als u een probleem heeft met uw lasmateriaal.

Bezoek onze winkel

Wilt u CEA lasmachines kopen of bent u wellicht geïnteresseerd in onze andere diensten? Neem dan contact op met LST Lastechniek via het telefoonnummer 0344-626353 of breng een bezoek aan onze winkel. Deze is gelegen aan de Pompstraat 1 in Waardenburg.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00