Kwaliteit

Goed Advies

Z

Meer dan 25 jaar ervaring

Ceweld laselektroden

Ceweld laselektroden schaft u aan bij een specialist als LST Lastechniek. Wij zijn een lastechnische groothandel met een ruim assortiment aan lasapparatuur. Wij zijn al 25 jaar actief in deze sector en zodoende hebben wij ruime ervaring opgebouwd. Bij ons krijgt u altijd persoonlijk advies, want een goede service vinden wij belangrijk. LST Lastechniek is een officiële dealer van topmerken als Ceweld en Lincoln Electric. Van deze merken leveren wij zowel lasapparatuur als lasmateriaal en lasbenodigdheden. Voor laselektroden van Ceweld moet u dus bij LST Lastechniek zijn.

Diverse soorten Ceweld laselektroden bij LST Lastechniek

Een laselektrode is een metalen staaf die gebruikt wordt voor elektrodelassen. Deze manier van lassen wordt ook wel elektrisch booglassen of handlassen genoemd. Ceweld laselektroden zijn altijd van een hoge kwaliteit. Ceweld is een van de grootste merken voor lasmaterialen in Nederland en het materiaal voldoet altijd voor 100% aan de internationale normen. LST Lastechniek heeft voor u diverse soorten laselektroden in het aanbod. Als u niet exact weet welke elektrode het meest geschikt is voor uw toepassing, dan kunt u onze medewerkers om advies vragen. Zij hebben alle kennis en kunde in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Kom langs in de winkel

Heeft u laselektroden van Ceweld nodig? Neem dan contact op met LST Lastechniek door even te bellen naar 0344-626353. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Pompstraat 1 in Waardenburg.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00