Kwaliteit

Goed Advies

Z

Meer dan 25 jaar ervaring

Globe doorslijpschijf

Heeft u een Globe doorslijpschijf nodig? Kom dan naar een gespecialiseerde groothandel als LST Lastechniek. Wij zijn inmiddels al meer dan 25 jaar actief in de lastechnische sector en in die periode hebben wij zeer ruime ervaring en deskundige kennis opgedaan. Onze medewerkers adviseren u graag als u niet precies weet welk lasgereedschap het beste is voor het laswerk dat u moet verrichten. Dat advies is altijd eerlijk, want daar schiet u het meeste mee op. Als u een Globe doorslijpschijf bij LST Lastechniek bestelt, heeft u deze in korte tijd in huis. Dat komt omdat onze voorraad altijd goed is aangevuld.

Globe doorslijpschijf: vooruitstrevende slijptechnologie en kwaliteitsgarantie

Een doorslijpschijf van Globe is ideaal voor het slijpen of doorsnijden van metaal. Globe is een toonaangevende fabrikant van onder andere doorslijpschijven. Het materiaal van dit merk kenmerkt zich door vooruitstrevende slijptechnologie en kwaliteitsgarantie. Naast een Globe doorslijpschijf vindt u in ons assortiment ook lasgereedschap van andere topmerken als Ceweld en Lincoln Electric. Mocht u lasmateriaal slechts een enkele keer nodig hebben, dan kunt u er bij LST Lastechniek ook voor kiezen om een lasmachine te huren.

Persoonlijk advies

Voor een Globe doorslijpschijf moet u LST Lastechniek zijn. Neem via 0344-626353 contact op met onze medewerkers als u lasbenodigdheden wilt bestellen of vragen heeft over onze producten. Ook in onze winkel aan de Pompstraat 1 in Waardenburg voorzien wij u graag van een persoonlijk advies.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00