Kwaliteit

Goed Advies

Z

Meer dan 25 jaar ervaring

Globe slijpschijven

Bent u op zoek naar Globe slijpschijven? Zoek dan niet verder en kom naar LST Lastechniek. Als deskundige groothandel zijn wij al meer dan 25 jaar werkzaam in de sector van de lastechniek. In die periode hebben wij veel ervaring en gespecialiseerde kennis opgebouwd. Onze medewerkers helpen u graag als u twijfelt over de juiste lasapparatuur. Zij geven altijd een betrouwbaar advies op maat, zodat u weet waar u aan toe bent. Na het bestellen van de Globe slijpschijven hoeft u bij LST Lastechniek nooit lang op uw bestelling te wachten, want wij bezorgen deze in korte tijd.

Globe slijpschijven: uitermate geschikt voor het doorsnijdend of slijpen van metaal

Voor het doorsnijden of slijpen van metaal zijn de slijpschijven van Globe uitermate geschikt. Globe is een toonaangevende producent van doorslijpschijven van een hoogwaardige kwaliteit. Als u materiaal van deze producent aanschaft, weet u zeker dat u vooruitstrevende slijptechnologie in huis haalt. Behalve Globe slijpschijven vindt u bij LST Lastechniek ook lasapparatuur van diverse andere topmerken als Lincoln Electric en Ceweld. Heeft u het lasgereedschap slecht een enkele keer nodig? Dan hebben wij voor u een ruime collectie aan lasmachines die u kunt huren.

Bestelling plaatsen

Bij LST Lastechniek kunt u de Globe slijpschijven bestellen door contact op te nemen met onze medewerkers via het telefoonnummer 0344-626353. Ook in onze winkel aan de Pompstraat 1 in Waardenburg zijn wij u natuurlijk graag van dienst.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00