Kwaliteit

Goed Advies

Z

Meer dan 25 jaar ervaring

Lasapparatuur Nijmegen

LST Lastechniek is uw partner voor alle soorten lasapparatuur die u voor uw bedrijf in Nijmegen maar kunt wensen. Met vele jaren aan ervaring, experts op het gebied van lastechniek, en een zeer ruim assortiment aan lasbenodigdheden en lasapparatuur, kunnen wij vrijwel ieder bedrijf in de regio van Nijmegen voorzien van een passende oplossing. Wij horen graag van u wat uw behoeften zijn op het gebied van lastechniek en kunnen daarvoor ook bij u langs komen.

Meer dan kwalitatief hoogstaande lasapparatuur voor uw bedrijf in Nijmegen

Bij LST Lastechniek hebben wij een breed scala aan lasapparatuur waaronder lastoortsen, lastangen en zelfs elektroden lasapparatuur. Deze apparatuur nemen wij enkel af bij bedrijven die zich hebben bewezen in de lastechniek. Denk daarbij aan namen als Licoln, maar ook ons eigen merk LST Welding. Op al onze apparatuur bieden wij u bovendien een garantie van maar liefst 5 jaar. U kunt ons overigens ook bellen voor technisch advies en voor het uitvoeren van reparaties en onderhoudsbeurten. Hiervoor komen onze professionals graag bij u langs.

Contact voor meer informatie of het maken van een afspraak

Heeft u behoefte aan lasapparatuur, advies, of een van onze andere diensten voor uw bedrijf in Nijmegen? Dan komen wij graag met u in contact. Hiervoor kunt u ons bereiken door te bellen met telefoonnummer 0344 626353.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00