Kwaliteit

Goed Advies

Z

Meer dan 25 jaar ervaring

Lincoln Electric elektrode lasmachine

LST Lastechniek helpt u graag bij de aankoop van een Lincoln Electric elektrode lasmachine. Wij zijn een deskundige groothandel met meer dan 25 jaar ervaring in de lastechnische sector. Voor onze organisatie is het aanbieden van een goede service van groot belang. Onze medewerkers hebben veel verstand van zaken en zij stellen alles in het werk om u zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ze geven u een persoonlijk advies als u niet precies weet welk lasgereedschap u het beste kunt gebruiken. Voor een elektrode lasmachine van Lincoln Electric moet u bij LST Lastechniek zijn.

Lincoln Electric elektrode lasmachine

Lincoln Electric is op het gebied van lasmachines een vooraanstaand merk. Wij zijn een officiële Sterdistributeur van Lincoln Electric en bij ons kunt u uitstekend terecht als u op zoek bent naar een elektrode lasmachine van dit topmerk. In ons ruime aanbod van lasbenodigdheden, lasapparatuur en lasmaterialen vindt u onder andere een elektrode lasmachine van Lincoln Electric. Het is voor LST Lastechniek geen probleem als u de lasmachine snel wilt kunnen gebruiken. Onze voorraad is namelijk altijd volledig op orde. Zodoende kunnen wij een korte levertijd garanderen.

Tweedehands lasgereedschap

Naast een nieuwe Lincoln Electric elektrode lasmachine kunt u bij LST Lastechniek ook tweedehands lasgereedschap aanschaffen. Op die manier kunt u veel geld besparen. Als u geïnteresseerd bent in onze producten kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0344-626353. In onze winkel aan de Pompstraat 1 in Waardenburg bent u ook van harte welkom.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00