Kwaliteit

Goed Advies

Z

Meer dan 25 jaar ervaring

Lincoln Electric lasapparaat

Bij LST Lastechniek vindt u onder meer een Lincoln Electric lasapparaat tegen een scherpe prijs. Onze organisatie is al meer dan 25 jaar actief in de sector van de lastechniek. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en een voortreffelijke kennis van zaken ontwikkeld. LST Lastechniek vindt een goede service van groot belang en daarom doen onze medewerkers er alles aan om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ons advies is altijd eerlijk en betrouwbaar en onze reparatie- en onderhoudsdienst kunt u dag en nacht bellen voor het repareren van defect lasgereedschap.

Haal hoogwaardige kwaliteit in huis met een Lincoln Electric lasapparaat

Op het gebied van ontwerpen, ontwikkelen en produceren van lasapparaten en lasbenodigdheden is Lincoln Electric een wereldwijde leider. Met een lasapparaat van dit merk weet u zeker dat u hoogwaardige kwaliteit in huis haalt. Als Sterdistributeur van Lincoln Electric bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een lasapparaat van deze fabrikant. Naast het verkopen van nieuwe lasapparatuur, kunt u bij LST Lastechniek ook terecht voor inruilapparatuur. Bovendien heeft u bij ons de mogelijkheid om lasgereedschap te huren.

Advies op maat

Een lasapparaat van Lincoln Electric kunt u bij LST Lastechniek telefonisch bestellen via 0344-626353. U kunt natuurlijk ook even langskomen in onze winkel aan de Pompstraat 1 in Waardenburg. Daar geven onze medewerkers u advies op maat.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00