Kwaliteit

Goed Advies

Z

Meer dan 25 jaar ervaring

MIG lasapparaat kopen

Bent u van plan om spoedig een MIG / MAG lasapparaat te kopen? Dan hoeft u niet verder te zoeken; LST Lastechniek is dé partij voor u. Met ruim 25 jaar aan ervaring binnen de laswereld bieden wij u een uitstekend advies over welk type MIG / MAG lasapparaat u het beste kunt kopen.

Een MIG / MAG lasapparaat kopen met de juiste lasbenodigdheden

Een MIG / MAG lasapparaat kopen met de nodige accessoires. Dat klinkt als een perfecte uitkomst, nietwaar? Deze service bieden wij aan u. Want naast lasapparatuur van een topkwaliteit verkopen wij ook bijpassende lasbenodigdheden. U kunt een breed aanbod aan benodigdheden bij ons kopen binnen onder meer de volgende categorieën:

  • Boren & frezen;
  • Meten & markeren;
  • Autogeen & propaan;
  • Gehoorbescherming;
  • Klemmen & MAGneten.

Wij geven u een passend advies vanuit de zaak in Waardenburg. Want als specialist begrijpen wij dat een breed aanbod ook de nodige vragen met zich meebrengt. Met een deskundig en eerlijk advies kunt u een MIG / MAG lasapparaat kopen dat volledig aansluit bij uw wensen en behoeften.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Stel ze gerust

Wilt u meer informatie over een MIG / MAG lasapparaat binnen ons assortiment? Heeft u interesse in een van onze diensten zoals de reparatieservice? Of wilt u meer details ontvangen over de producten die u de nodige bescherming bieden tijdens het werken zoals ademhalingsbescherming en veiligheidskleding? Dat horen wij graag. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@lstlastechniek.nl of u bereikt ons op het nummer 0344 626353.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00