Kwaliteit

Goed Advies

Z

Meer dan 25 jaar ervaring

MIG MAG lasapparaat huren

Een MIG / MAG lasapparaat huren is misschien wel dé uitkomst voor u. Stelt u het eens voor. Een lasapparaat gaat u maar eenmalig gebruiken. Dan is de aankoop van een lasapparaat niet de gunstigste optie. In dat geval kunt u beter een MIG / MAG  lasapparaat huren van LST Lastechniek.

Een MIG / MAG  lasapparaat huren doe tu met de juiste benodigdheden

Met meer dan 25 jaar aan ervaring weten wij als geen ander wat het beste bij uw MIG / MAG lasapparaat past als u deze gaat huren. Bent u op zoek naar de nodige bescherming zoals handschoenen en oog & gelaatbescherming? Of wilt u graag lasmaterialen en lasbenodigdheden erbij krijgen? Dit is allemaal mogelijk bij ons. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Gehoorbescherming;
  • Handgereedschappen;
  • Plasma snijapparatuur;
  • Rvs-reinigers;
  • Autogeen & propaan.

Met ons uitgebreide aanbod weet u zeker dat u samen met uw MIG / MAG lasapparaat de geschikte items kunt huren. Bent u de trotste eigenaar van een lasapparaat, maar begint deze zijn gebreken te vertonen? Ook dan heten wij u van harte welkom. Naast de verhuur en verkoop van lasapparatuur verzorgen wij ook het onderhoud en reparatie. Onze monteurs helpen u met reparatie van kapotte lasapparatuur, periodieke onderhoudsbeurten, keuringen en kalibratie. Vraagt u hiervoor gerust naar de mogelijkheden.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u bieden

Heeft u vragen over onze verhuurservice, over een artikel dat u overweegt om te kopen of wilt u een afspraak maken om de zaak in Waardenburg te bezoeken? De nodige vragen en/of opmerkingen kunt u stellen per mail naar info@lstlastechniek.nl. Spreekt u ons liever telefonisch? Dan belt u naar 0344 626353.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00