Kwaliteit

Goed Advies

Z

Meer dan 25 jaar ervaring

TIG lasapparaat huren

U wilt graag een TIG lasapparaat huren. Dit omdat u de aanschaf te duur vindt of simpelweg een lasapparaat niet zo vaak gebruikt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij LST Lastechniek heeft u een ruime keuze aan de huur van lasapparaten. De voorraad bestaat uit Lincoln MIG/ TIG /Electroden lasapparatuur en Lincoln inverter MIG/ TIG / Plasma /Electroden lasapparatuur. Daarnaast importeren wij een eigen merk, genaamd LST Welding. U heeft de keuze uit MIG/TIG/Electroden lasapparatuur met een garantieperiode van vijf jaar.

Een TIG lasapparaat huren bij de specialist

Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij een gespecialiseerde groothandel. Door onze ervaring en kennis binnen het werkveld kunnen wij u vrijwel altijd een gepast advies geven. Wij bieden de juiste materialen en geven een topservice. Naast het huren van een TIG lasapparaat bestelt u bij ons binnen de volgende categorieën het beste materiaal:

  • Elektroden lasapparatuur;
  • MIG/MAG lasapparatuur;
  • Advanced MIG lasapparatuur;
  • Lastoortsen & lastangen;
  • Lasaggregaten

Graag zien we u verschijnen op de zaak in Waardenburg. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en komen op deze manier samen tot een gepaste oplossing voor uw bedrijf of onderneming. Naast de verhuur en verkoop van apparatuur kunt u bij ons ook terecht voor het nodige onderhoud aan uw eigen apparatuur.

Vragen en/of opmerkingen? Wij horen het graag

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de lasapparatuur die wij in onze groothandel verkopen? Stel ze gerust. Ons team van professionals beantwoordt uw vragen graag. U stelt ze per mail via  info@lstlastechniek.nl of per telefoon via 0344 626353. Uw TIG lasapparaat en lasbenodigdheden huren bij LST Lastechniek is zo geregeld!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00