Over Ons

Lastechnische Groothandel

De groothandel in lasapparatuur van LST Lastechniek is gespecialiseerd in Lincoln Electric lasmachines. Bij onze las groothandel kunt u terecht voor onder andere Mig lasmachines, snijapparatuur, lastoevoegmateriaal en lasrookafzuiging. Hiernaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment op het gebied van autogeen. Dankzij onze ervaring en ons uitgebreide assortiment kunnen wij vrijwel iedere klant voorzien van de juiste materialen, ondersteund door de expertise van onze ervaren professionals. Een belangrijk uitgaanspunt is een goede service, hierbij hoort natuurlijk ook het juiste advies. Wij horen graag van u indien u vragen heeft over de lasapparatuur die wij in onze groothandel verkopen.

Wat vind je in ons las assortiment

Wij hebben de “standaard” lasdraden voor o.a. staal, roestvaststaal, aluminium enz. Tevens zijn wij Ster dealer van Lincoln Electric en Cewelt select dealer een gedeelte hiervan bestaat uit toevoegmaterialen voor reparatie en onderhoud, bijvoorbeeld het lassen van moeilijk lasbaar staal, gietijzer, slijtvaste oplossingen, zilversoldeer etc. Uiteraard vanuit de eigen voorraad van onze las groothandel leverbaar. Onze eigen technische dienst repareert thuis en op locatie alle merken lasapparatuur, las- en snijtoortsen etc. Wij verzorgen onderhoudsbeurten, kalibraties en keuringen volgens NEN3140, waarmee u kunt voldoen aan ISO, VCA en Arbo regels

Ophalen & bezorgen

30 Dagen retouneren

100% Tevreden

25 Jaar ervaring

Levering en contact

Doordat wij over een grote voorraad beschikken, is een snelle levering mogelijk. Naast nieuwe lasmachines, beschikken wij over een wisselende voorraad inruilapparatuur. Huurt u liever een machine, dan bent u ook bij ons op het juiste adres. De voorraad machines bestaat uit Lincoln Mig/ Tig /Electroden lasapparatuur en Lincoln inverter Mig/ Tig / Plasma /Electroden lasapparatuur, naast deze merken importeren wij ook ons eigen merk LST Welding, bestaande uit Mig/Tig/Electroden lasapparatuur met een garantieperiode van 5 jaar. Bij vragen horen wij graag van u en kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0344 626353.