Algemeen

Klantencase: Efficiënter werken en kwaliteit verbeteren met LST Lastechniek

30 oktober 2023

Vindt u het belangrijk om uw werkprocessen te optimaliseren? De kwaliteit van uw projecten te verbeteren? En wilt u ontdekken hoe onze lasapparatuur in de praktijk toegepast wordt? Lees dan het verhaal van VSB Groep. VSB maakt gebruik van lasapparatuur voor het assembleren en construeren van vrachtwagens en machines die ingezet worden voor grondverzet, zoals graafmachines, bulldozers, wielladers, en meer.  

lassen met lst lastechniek

Even voorstellen

Ik ben Céleste, 41 jaar oud en ik woon in Druten. Sinds 2021 werk ik met plezier als kantoormedewerker bij VSB Sierbestrating en Groep. VSB Sierbestrating levert sierbestrating in allerlei soorten en maten voor zowel bedrijven als particulieren. Op onze bouwplaats bouwen we vrachtwagens en grondverzetmachines. Hiervoor hebben we lasapparatuur van hoge kwaliteit nodig om goed werk te leveren.

Een langdurige samenwerking

Sinds 2017 doen we zaken met LST Lastechniek. We zochten lasproducten van hoge kwaliteit tegen een scherp tarief. Een belangrijk aspect voor ons was dat we de producten eerst mochten testen voordat we definitief besloten deze aan te schaffen. Een teken van veel vertrouwen! 

De juiste keuze maken

We hebben verschillende producten afgenomen van LST Lastechniek, waaronder slijpschijven, gereedschapskisten en laskarren. De keuze voor LST Lastechniek kwam voort uit de goede en snelle service die zij boden, perfect aansluitend bij onze behoeften. 

klantencase lst lastechniek met vsb groep

Naadloze integratie in onze projecten

Het gebruik van het lasapparatuur in onze projecten verliep vlot. Uiteraard kwam het weleens voor dat er iets kapotging, maar LST Lastechniek stond altijd paraat om snel reparaties uit te voeren of apparatuur te vervangen. 

Kwaliteitsverbeteringen en kostenbesparingen 

Door gebruik te maken van de producten van LST Lastechniek hebben we verbeteringen in kwaliteit en kostenbesparingen ervaren. De kwaliteit van de producten was beter dan wat we voorheen gebruikten, en dit leidde tot efficiënter werken en besparingen op de lange termijn. 

Tevredenheid en aanbeveling

We zijn zeer tevreden over zowel het lasapparatuur als de ondersteuning die we hebben ontvangen van LST Lastechniek. Zonder aarzeling zouden we hun producten en diensten aanbevelen aan u en anderen in onze branche. 

Toekomstplannen met LST Lastechniek

Onze samenwerking met LST Lastechniek past uitstekend bij onze groeiplannen. We hebben plannen om in de toekomst nog meer producten van LST Lastechniek af te nemen, met name voor het efficiënter en preciezer bouwen van vrachtwagens en grondverzetmachines. Onlangs hebben we bijvoorbeeld een vlakke tafel aangeschaft waarmee we nog mooier maatwerk kunnen leveren. 

Al met al hebben de producten en diensten van LST Lastechniek een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het optimaliseren van onze werkzaamheden en het verhogen van de kwaliteit van onze projecten. 

Wat kan LST voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij, LST Lastechniek, voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!