Algemeen

Ontdek de wereld van lastechniek bij ons Open Huis!

9 november 2023

Het aftellen naar het jaarlijkse las evenement: de laatste loodjes 2023 is begonnen!   

Bent u benieuwd naar de nieuwste lasinnovaties? Overweegt u uw lasapparatuur te upgraden? Wilt u de juiste machine vinden voor uw specifieke project? Kom dan langs bij ons open huis op vrijdag 1 december om 15.00 uur. Het belooft een knallende afsluiting van het jaar te worden!  

Ontdek LST Lastechniek  

Tijdens het laatste loodjes evenement bieden wij u de gelegenheid om de wereld van lastechniek te verkennen. Of u nu een doorgewinterde professional bent of net begint met lassen, ons evenement is de ideale plek om uw kennis te vergroten waar iedereen welkom is.  

Demonstraties en inzichten  

Tijdens het open huis kunt u demonstraties bijwonen van een breed scala aan producten. Deze hands-on ervaring stelt u in staat om beter in te schatten welk type lasapparatuur u nodig heeft voor uw project(en). Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven over de beste keuzes voor uw specifieke toepassingen.  

Toonaangevende merken  

Wij werken samen met toonaangevende merken, zoals Lincoln Electric, Laskar, Plymovent en Pipeq, om u de nieuwste en meest geavanceerde lasapparatuur te tonen. U krijgt de kans om deze apparaten in actie te zien en te begrijpen hoe ze uw laskwaliteit kunnen verbeteren.  

Spectaculaire acties en aanbiedingen  

Bij ons open huis draait het niet alleen om demonstraties. We hebben ook enkele spectaculaire acties en aanbiedingen voor u in petto. Mis deze kansen niet om uw lasapparatuur te upgraden en geld te besparen.  

Kwaliteit en service  

Bij LST Lastechniek streven we ernaar om niet alleen machines te verkopen, maar ook om de juiste machine voor uw specifieke toepassing te bieden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden en te zorgen voor de beste oplossingen.  

Wij begrijpen dat uw lasapparatuur van groot belang is voor uw werk. Daarom bieden wij uitstekende garantie, service en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat uw apparatuur in topconditie blijft.  

Kom langs bij ons open huis  

Iedereen is welkom op vrijdag 1 december om 15.00 uur en sluiten graag samen het jaar in stijl af. We kijken ernaar uit u te verwelkomen met een verfrissend drankje en u te helpen bij het ontdekken van de wereld van lastechniek. Tot dan!