Cea

CEA, wat is het en wat kan het?

16 juli 2021

Wij, LST Lastechniek, zijn de hoofdleverancier van CEA in. Met een ruim assortiment aan producten van CEA hebben wij voor veel lasprofessionals precies wat zij nodig hebben. In deze blog lees je meer over wat CEA is en wat je er mee kan.

CEA is uniek vanwege het uitgebreide assortiment, voorop lopen in technologische innovatie en grote investeringen in onderzoek en ontwikkeling. De producten van CEA hebben uitstekende laseigenschappen, zijn erg betrouwbaar, volgen de internationale normen strikt. Dit alles is het geheim van het wereldwijde succes van CEA.

Tijdens het hele productieproces worden strenge controles uitgevoerd. Bij CEA voeren ze vanaf de binnenkomede materialen tot het eindproduct een strikte geautomatiseerde kwaliteitscontrole. De producten van CEA voldoen volledig aan de Total Quality-criteria.

Dankzij wereldwijde ervaring werkt CEA samen met wereldwijde distributeurs en servicecentra uit wel meer dan 70 landen, om als hoofddoel, aan alle verschillende behoeften op de markt te voldoen. Het belangrijkste doel is om eventuele problemen onmiddellijk op te lossen en de eindgebruikers de beste service te bieden.

Bij LST Lastechniek hebben wij 2 verschillende productgroepen van CEA: ARC welding en plasma cutting. Daarnaast bieden deze 2 productgroepen ook weer verschillende soorten lasapparatuur. In de productlijn van ARC Welding zijn er verschillende apparaten, geschikt voor MIG, TIG en MMA.

Bekijk hier een aantal mooie CEA producten:

CEA CONVEX 325 PULSE

CEA DIGITECH 4000 VP2

CEA MATRIX 3000 HF

CEA RAINBOW 201 HF

Meer informatie over CEA Weld

Wil je meer informatie over de producten van CEA? Dan ben je altijd welkom in onze showroom waar onze ervaren medewerkers je alle ins en outs kunnen vertellen.