Lincoln

Lincoln Electric lasapparatuur bij LST Lastechniek

4 augustus 2021

Wij, LST Lastechniek, zijn trotste gold distributor van Lincoln Electric. Met een ruim assortiment producten van Lincoln Electric hebben wij voor veel lasprofessionals precies wat zij nodig hebben.

Lincoln Electric produceert en verkoopt hoogwaardige lasapparatuur, lastoevoegmaterialen en snijapparatuur voor zowel de professionele markt, maar ook voor de kleinere bedrijven en de hobbyist. In het assortiment zit lasapparatuur voor het hand-, TIG, MIG/MAG & gevulde draad lassen, maar ook multiproces lasapparatuur en geavanceerde lasstroombronnen. Onder de naam Weldline worden de persoonlijke beschermingsmiddelen voor lassers verkocht, zoals lasjassen, handschoenen en helmen maar ook een ruim assortiment aan lasgereedschap. Daarnaast is Lincoln Electric ook marktleider in solderen en soldeerlegeringen.

Ons Lincoln assortiment bestaat voornamelijk uit Toevoeg materiaal lasapparatuur van de series Speedtec® tot Power wave® tot Feed® en nog veel meer. Daarnaast hebben wij ook lashelmen, werkhandschoenen en kleding van Lincoln Electric in ons assortiment.