Kwaliteit

Goed Advies

Z

Meer dan 25 jaar ervaring

Lincoln Electric lasapparatuur

Zoekt u een groothandel waar u tegen scherpe prijzen Lincoln Electric lasapparatuur aan kunt schaffen? Dan moet u bij LST Lastechniek zijn. Ons bedrijf is al ruim 25 jaar werkzaam in de lastechnische sector. Zodoende beschikken wij over zeer ruime ervaring en een uitstekende kennis van zaken. Een goede service is belangrijk voor ons en daarom doet LST Lastechniek er alles aan om de klant zo goed als mogelijk van dienst te zijn. Wij geven uw betrouwbaar advies en onze technische dienst helpt u graag met het herstel van kapotte lasapparatuur, keuringen, onderhoudsbeurten en kalibratie.

Lincoln Electric: een toonaangevende fabrikant van lasapparatuur

Lincoln Electric is een toonaangevende fabrikant op het gebied van het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van lasapparatuur en lasmaterialen. Deze fabrikant staat bekend om zijn hoge kwaliteit lasgereedschap. LST Lastechniek is een Sterdistributeur van Lincoln Electric en daarom bent u bij ons helemaal op de juiste plek als u lasapparatuur van dit merk nodig heeft. Wij verkopen niet alleen nieuwe lasmaterialen. Ook voor tweedehands materiaal kunt u bij ons terecht. Verder hebben wij een divers aanbod aan lasgereedschap dat u kunt huren.

Voordelige prijzen

De lasapparatuur van Lincoln Electric is bij LST Lastechniek verkrijgbaar tegen voordelige prijzen. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Bel dan naar 0344-626353 of breng een bezoek aan onze winkel aan de Pompstraat 1 in Waardenburg.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00